За рішенням Єврокомісії стоїть велика і солідарна праця багатьох людей - Яценюк

За рішенням Єврокомісії стоїть велика і солідарна праця багатьох людей - Яценюк

Укрінформ
Голова Київського безпекового форуму Арсеній Яценюк привітав рішення Європейської комісії з рекомендацією розпочати переговори з Україною про вступ до Європейського Союзу.

Про це він написав у Фейсбуці, передає Укрінформ.

«Вітаю рішення Європейської комісії з рекомендацією розпочати переговори з Україною про вступ до Європейського Союзу. За цим рішенням - велика і солідарна праця багатьох людей: нашої влади та опозиції, наших європейських партнерів, наших активістів та експертів», - зазначив Яценюк.

Голова КБФ підкреслив, що за цим рішенням велика і складна дорога, пройдена нами за останні десять років від Революції Гідності та підписання політичної частини Угоди про асоціацію.

Яценюк наголосив, що ця новина - найкраща відповідь на всі московські іпсо, які хочуть розколоти нас і всередині в Україні, й у відносинах з ЄС.

Читайте також: Україна має отримати запрошення до НАТО на Вашингтонському саміті - Яценюк

«Це також приклад для нашої влади, політикуму і всього суспільства. Коли ми всі заодно, то досягаємо визначних результатів. Тримаймося цього правила і переможемо», - написав він.

Як повідомляв Укрінформ, Європейська комісія оприлюднила річну доповідь щодо розширення ЄС, в якій рекомендувала Європейській раді відкрити переговори про розширення з Україною і Молдовою.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-