У разі замороження війни реваншистські плани у Росії лише зростатимуть - Кулеба

У разі замороження війни реваншистські плани у Росії лише зростатимуть - Кулеба

Укрінформ
Якщо піти небезпечним шляхом замороження війни проти України, то фашистські й реваншистські плани та пропаганда у Росії тільки зростатимуть.

Про це заявив міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба у зверненні до учасників міжнародної конференції «Україна і ми: Що російська агресія означає для Європи?», повідомляє кореспондент Укрінформу.

Очільник української дипломатії застеріг, що головна надія російського диктатора Володимира Путіна зараз – це замороження війни і перепочинок. Кулеба нагадав, що в такому разі, згідно з аналізом та інформацією української сторони, Росія зможе відновити військову потугу до 2028 року.

“Якщо ми підемо за цим небезпечним сценарієм, рівень пропагандистського божевілля всередині Росії за ці чотири роки буде тільки зростати. Ненависть до України, Європи та інших народів у російському суспільстві зростатиме. Російські ультранаціоналістичні, фашистські та реваншистські плани стануть тільки більш отруйними”, – спрогнозував міністр.

Читайте також: Кулеба: Якщо Україна програє, це буде кінець Європи

Глава МЗС не виключив, що не лише Україна за таких обставин зіткнеться з новою хвилею агресії у 2028 році, та закликав уникнути найгіршого сценарію, підтримавши українську перемогу.

Як повідомляв Укрінформ, Президент Володимир Зеленський заявляв, що у випадку замороження нинішньої ситуації в Україні Росія зможе до 2028 року відновити розбитий українцями військовий потенціал та матиме достатньо сил для нападу також на інші країни, зокрема країни Балтії.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-