Багато місць у залі Генасамблеї ООН можуть спорожніти, якщо Росія досягне успіху - Зеленський

Багато місць у залі Генасамблеї ООН можуть спорожніти, якщо Росія досягне успіху - Зеленський

Укрінформ
Багато місць у залі Генеральної Асамблеї ООН можуть спорожніти, якщо Росія досягне успіху у своєму віроломстві та агресії.

Про це Президент України Володимир Зеленський заявив під час загальних дебатів на Генеральній Асамблеї ООН, повідомляє кореспондент Укрінформу.

Відео: Офіс Президента

«Коли ненависть стає зброєю проти одного народу, вона ніколи не зупиняється», - наголосив Зеленський.

Президент нагадав, що кожне десятиліття Росія починає нову війну.

«Частини Молдови та Грузії залишаються окупованими. Росія перетворила Сирію на руїни. І якби не Росія, хімічна зброя ніколи б не була застосована в Сирії. Росія майже поглинула Білорусь. Очевидно, що вона загрожує Казахстану і країнам Балтії...» - підкреслив він.

Зеленський заявив, що мета нинішньої війни Росії проти України - перетворити українську землю, українців, українські ресурси на «зброю проти міжнародного порядку, заснованого на правилах».

Читайте також: Зеленський представить деталі української Формули миру на спецзасіданні Радбезу ООН

«Багато місць у залі Генеральної Асамблеї ООН можуть спорожніти, якщо Росія досягне успіху у своєму віроломстві та агресії», - наголосив Глава Української держави.

Як повідомляв Укрінформ, Президент України Володимир Зеленський прибув із візитом до США, де бере участь у зустрічах високого рівня в рамках 78-ї Генеральної Асамблеї ООН.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-