У Білому домі впевнені, що обидві партії в Конгресі підтримають додаткове фінансування для України

У Білому домі впевнені, що обидві партії в Конгресі підтримають додаткове фінансування для України

Укрінформ
Білий дім оптимістично налаштований щодо двопартійної підтримки в Конгресі США рішення про додаткову військову допомогу Україні.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє CNN.

Речник Білого дому Карін Жан-П'єр заявила, що адміністрація президента вдячна за двопартійну підтримку України. За її словами, президент Джо Байден «упевнений, що ця підтримка продовжуватиметься, оскільки ми працюємо разом, щоб переконатися, що український народ має все необхідне, аби продовжувати відважно боротися за свою свободу».

Читайте також: Пентагон розкрив деталі нового пакета військової допомоги Україні

У листі до Конгресу в четвер адміністрація Байдена запросила понад 24 млрд доларів додаткового фінансування, у тому числі понад 13 млрд – на військову підтримку й 7,3 млрд доларів на економічну й гуманітарну допомогу Україні.

Жан-П'єр зазначила, що директор Управління та бюджету Шаланда Янг і члени команди президента з питань законодавства «провели численні, численні розмови, численні дзвінки з законодавцями на місцях, з обома партіями, щоб точно пояснити необхідність і суть... і підкреслити надзвичайний характер цього запиту».

Читайте також: Адміністрація Байдена представить Конгресу США запит щодо додаткової допомоги Україні – ЗМІ

Вона сказала, що адміністрація й далі взаємодіятиме з Конгресом і що в Білому домі вірять: «це продовжуватиметься на двопартійній основі».

Як повідомляв Укрінформ, США в понеділок, 14 серпня, оголосили про новий пакет військової допомоги Україні на 200 мільйонів доларів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-