Данілов про ймовірність дострокових виборів: А як голосуватимуть під Бахмутом?

Данілов про ймовірність дострокових виборів: А як голосуватимуть під Бахмутом?

Укрінформ
Секретар Ради національної безпеки і оборони Олексій Данілов наголосив, що ніхто не дозволить нікому проводити вибори в Україні в несправедливий спосіб.

Таку думку він висловив у інтерв’ю "УП", відповідаючи на запитання щодо оцінки можливості проведення дострокових виборів в Україні зараз, передає Укрінформ.

"Держава має забезпечити всім без винятку громадянам участь у виборчому процесі. Мені складно уявити, як будуть голосувати хлопці і дівчата, які сьогодні знаходяться під Бахмутом, які знаходяться сьогодні на інших ділянках фронту. Як це фізично зробити? А якщо вони не будуть голосувати, тоді це несправедливо. Вони захищають нашу країну. От вони мають кинути і кудись іти голосувати чи як? Хто собі як це уявляє?" — сказав Данілов.

Читайте також: До реєстру олігархів не внесли ще жодної людини - Данілов

Окрім того, за його словами, не зрозуміло, як будуть голосувати громадяни, які перебувають зараз за межами нашої країни, які тимчасово виїхали.

"Тут багато виникає питань, на які треба давати відповіді. Ніхто не дозволить нікому проводити вибори в несправедливий спосіб", — підкреслив Данілов.

Як повідомлялося, нещодавно Голова Верховної Ради Руслан Стефанчук заявив, що Конституція не забороняє проведення виборів під час дії воєнного стану.

Водночас представник Президента у Верховній Раді, член парламентського Комітету з питань національної безпеки, оборони та розвідки Федір Веніславський сказав, що жодних дискусій чи обговорень щодо проведення виборів в Україні під час дії правового режиму воєнного стану не ведеться.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-