Фракція «Слуга народу» нікого з депутатів не покриватиме – Арахамія

Фракція «Слуга народу» нікого з депутатів не покриватиме – Арахамія

Укрінформ
Голова парламентської фракції «Слуга народу» Давид Арахамія заявив, що фракція не буде покривати депутатів, які не виконують свої обов’язки.

Про це він написав у Телеграмі, передає Укрінформ

«У 2019 році всі знали, що ми йдемо змінювати країну. Ми попереджали про це всіх, хто хотів бути народним депутатом. Ми казали, що так, як було колись, уже не буде», – зауважив політик.

Арахамія наголосив, що обов’язки народних депутатів – «ходити на роботу, сам за себе голосувати і боятися закону так само, як і кожен, хто живе в цій країні».

Читайте також: Арахамія ініціював виключення Торохтія із фракції: Наше терпіння не вічне

«Нікого прикривати не будемо, нікому не дамо сховатися у «Феофанії» в клітчатому покривалі», – акцентував голова парламентської фракції.

Водночас він нагадав, що одними з перших рішень парламенту дев’ятого скликання було скасувати депутатську недоторканність, посилити ВАКС, ДБР, дати НАБУ право на прослушку.

Також політик висловив думку, що попереднє скликання відмовлялося ухвалювати такі рішення навіть під тиском міжнародних партнерів, «бо знали, що посадять усіх».

«Не до всіх дійшло, що наступили зміни, за які ми колись проголосували. І це стосується всіх фракцій. Ми не будемо покривати нікого, хто йшов з нами й не зрозумів, що ми не жартуємо. А інші хай вирішують, чи готові вони «жити по-новому». Але в будь-якому разі антикорупційні органи не дивляться на назви партій. Просто працюють», – заявив Арахамія.

Читайте також: На виключення з фракції «Слуга народу» є ще кілька претендентів – Арахамія

Раніше сьогодні повідомлялося, що Служба безпеки України спільно з Національним антикорупційним бюро викрили чинного народного депутата України, який за 85 тис. дол продавав землю Національної академії аграрних наук.

Як повідомляв Укрінформ, голова парламентської фракції «Слуга Народу» Давид Арахамія ініціював виключення з фракції народного депутата Богдана Торохтія.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-