На виключення з фракції «Слуга народу» є ще кілька претендентів – Арахамія

На виключення з фракції «Слуга народу» є ще кілька претендентів – Арахамія

Укрінформ
Народні депутати від «Слуги народу», які не голосуватимуть за важливі закони та пропускатимуть засідання Верховної Ради, будуть виключені з фракції.

Про це голова фракції «Слуга народу» Давид Арахамія заявив в інтерв’ю РБК-Україна, передає Укрінформ.

«Їх кілька (народних депутатів, які є кандидатами на виключення з фракції «Слуга народу» – ред.), ми беремо їх у роботу, даємо останній шанс, показуємо їм результати важливих голосувань», - сказав він.

Зокрема, Арахамія зазначив, що, наприклад, з релігійних питань, а також таких, як Стамбульська конвенція, «ми завжди маємо вільне голосування», але «коли є міжнародні зобов'язання, взяті державою, я не бачу коридору для плюралізму думок, ці рішення треба просто виконувати, як обіцяли».

Читайте також: Арахамія заявив, що не знав про поїздку Арістова на Мальдіви

Він підтвердив, що якщо народні депутати не проголосують за ключові закони, витягнуть картку під час голосування або не прийдуть на засідання Ради, то їх буде виключено з фракції «Слуга народу».

«В нас зараз жодних виборів немає, політики як такої немає, ми живемо у порядку денному, коли ми маємо виконати перше, друге, третє, і цей список є обов'язковим. І ті, хто не хочуть підтримувати, – моя думка: нехай складають мандат», - заявив Арахамія.

Як повідомляв Укрінформ, на даний момент за весь час каденції з фракції «Слуга народу» пішли або були виключені 17 осіб.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-