На хабарі викрили народного депутата - «продавав» землю Академії аграрних наук

На хабарі викрили народного депутата - «продавав» землю Академії аграрних наук

Фото, відео
Укрінформ
Служба безпеки України спільно з Національним антикорупційним бюро викрили чинного народного депутата України, який за 85 тис. дол "продавав" землю Національної академії аграрних наук

Як передає Укрінформ, про це повідомляє СБУ.

“Служба безпеки спільно з НАБУ викрила чинного народного депутата України на масштабній корупції. За гроші посадовець обіцяв бізнесмену забезпечити надання в обробіток державних земельних ділянок Національної академії аграрних наук України”, - ідеться у повідомленні.

Правоохоронці задокументували злочинну діяльність нардепа та викрили його "на гарячому" під час отримання ним першої частини неправомірної вигоди у розмірі 85 тис. доларів.

Читайте також: На хабарі затримали інспектора Одеської митниці

У межах кримінального провадження, розпочатого за ч. 4 ст. 368 Кримінального кодексу України (прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою), вирішується питання щодо повідомлення про підозру народному депутату і двом його спільникам.

Триває розслідування для встановлення всіх обставин злочину та притягнення винних до відповідальності.

Зловмисникам загрожує до 12 років тюрми з конфіскацією майна.

Читайте також: Ніхто не пробачить депутатам і посадовцям протиставлення себе державі - Зеленський

Як повідомляв Укрінформ, у липні НАБУ та САП повідомили про підозру народному депутату та її помічниці за отримання 5,3 тис. доларів за дозвіл на перетин кордону.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-