Ніхто не пробачить депутатам і посадовцям протиставлення себе державі - Зеленський

Ніхто не пробачить депутатам і посадовцям протиставлення себе державі - Зеленський

Відео
Укрінформ
Президент звернувся до всіх депутатів та посадовців, наголосивши, що вони повинні працювати - в Україні та заради інтересів українського народу.

Про це Володимир Зеленський сказав у відеозверненні, передає Укрінформ.

«Ніхто не пробачить ані депутатам, ані суддям, ані «воєнкомам» чи будь-яким іншим посадовцям протиставлення себе державі. Комусь там острови та курорти під час війни, комусь там заробіток у «воєнкоматі», комусь там хабарі в судах. Для будь-яких державних посадовців – це зрада державних принципів, це зрада інтересів суспільства»., - зазначив він.

Глава держави наголосив, що мільйони українців, українок день за днем максимально зосереджені на одному - не на собі, не на своїх якихось там бажаннях, а на захисті держави й життя.

Водночас деяким особам здається, що війна десь далеко від них. 

«Я хочу, щоб мене зараз почули всі депутати, усі посадовці. Ви повинні працювати. В Україні та заради інтересів українського народу. Я вдячний тим депутатам, які справді займаються інтересами держави. А ті, хто думає, як більше часу провести б за кордоном та шукають собі «вигідні» відрядження, щоб можна було їх поєднати з бізнесом, із друзями чи «пляжами», – вас таких не буде», - застеріг Зеленський.

Читайте також: Президент: Коли наші люди роблять усе для перемоги, внутрішнє зрадництво викликає лють

Як повідомляв Укрінформ, Печерський райсуд столиці обирав колишньому начальнику Одеського обласного центру комплектування та соціальної підтримки Євгену Борисову, якому інкримінують незаконне збагачення, запобіжний захід у вигляді тримання під вартою з можливістю внесення 150 млн грн застави.

Сьогодні ж таки народний депутат із * фракції «Слуга народу», заступник голови Комітету Верховної Ради з питань національної безпеки, оборони та розвідки Юрій Арістов, який «засвітився» на Мальдівах, написав заяву про складання депутатських повноважень.

Фото: ОП

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-