Арахамія ініціював виключення Торохтія із фракції: Наше терпіння не вічне

Арахамія ініціював виключення Торохтія із фракції: Наше терпіння не вічне

Укрінформ
Голова парламентської фракції «Слуга Народу» Давид Арахамія ініціював виключення з фракції народного депутата Богдана Торохтія.

Про це він повідомив у Телеграмі, передає Укрінформ.

«Наше терпіння не вічне. Богдан Торохтій мав час на те, щоб пояснити свою поведінку під час війни і спробувати хоча би якось реабілітуватися. Як варіант – продати щось з елітного автопарку своєї родини і передати кошти на потреби оборони», - зазначив він.

Арахамія підкреслив, що такі дії не виправдали би вчинків Торохтія, «але хоча би дали зрозуміти, що людина усвідомила свою помилку і більше так не вчинятиме».

Читайте також: На виключення з фракції «Слуга народу» є ще кілька претендентів – Арахамія

За словами голови фракції, нічого з цього зроблено не було. Окрім того, у фракції дізналися, що поки родина Торохтія купувала елітне майно, сам він продовжував отримувати з бюджету компенсацію за оренду житла, повідомив Арахамія.

У зв’язку з цим Арахамія ініціював негайне виключення Торохтія з фракції.

Також, заявив він, Торохтій має повернути отримані за оренду житла гроші в бюджет та скласти депутатський мандат.

Читайте також: Арахамія заявив, що не знав про поїздку Арістова на Мальдіви

Як повідомлялося, журналісти Bihus.Info зафіксували, як народний депутат Богдан Торохтій використовує придбаний у березні 2023 року Mercedes-Benz EQS, та знайшли докази виїзду на море до Болгарії під час воєнного стану.

Пізніше Арахамія прокоментував дороговартісні покупки родини Торохтія та відпочинок його родини у Болгарії, заявивши, що намагається стежити за мораллю депутатів, «але за мораллю їхніх дружин я вже стежити не можу».

27 липня Верховна Рада достроково припинила повноваження народного депутата із фракції "Слуга народу" Юрія Арістова, якого в середині липня помітили на Мальдівах.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-