В ОП пояснили, навіщо Путін перетворює Росгвардію на власну армію

В ОП пояснили, навіщо Путін перетворює Росгвардію на власну армію

Укрінформ
В Офісі президента України вважають, що російський диктатор Володимир Путін уже готує нову армію для внутрішнього використання, однак і вона поверне зброю у бік Кремля.

Про це сказав радник голови ОП Михайло Подоляк в ефірі телемарафону у п'ятницю, 21 липня, передає Укрінформ із посиланням на Еспресо.

Новий заколот відбудеться навіть після військового бунту ватажка ПВК "Вагнер" Євгена Пригожина. Заколот вагнерівців зазнав невдачі, бо Пригожин — надто дрібна людина і не хотіла забирати собі владу, вважає Подоляк.

"Наразі не сформувалася група політична, яка б могла перехопити владу та стати замість Путіна", – зазначив представник ОП.

Читайте також: Подоляк прокоментував російський фейк про «замах» на Симоньян і Собчак

На думку Подоляка, в Росії з'являтимуться невеликі групи, які "будуть щось забирати собі". Саме цим і характеризуватиметься революційний процес у країні-агресорі.

Путін хоче створити нову армію для внутрішнього використання із Росгвардії. Ця армія отримує як важке озброєння, а й спецвійська у підпорядкування. Однак навіть Росгвардія постане проти Путіна, тому що в Росії люблять "сильного царя".

"Путін після невдалого заколоту Пригожина довів, що він не цар, а блазень, боягузлива людина, яка не ухвалює рішення, тікає. Росія його вже не любить. Все, немає сакральності Путіна", – вважає Подоляк.

Читайте також: Подоляк пояснив, чому Росія сама могла здійснити підрив Керченського мосту

Він заявив, що США все ще думають, що можуть зупинити революційні процеси у РФ, але зробити це неможливо.

Як раніше повідомляло агентство, поразки Росії на фронті остаточно перенесуть війну у її внутрішній простір.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-