Поразки Росії на фронті остаточно перенесуть війну у її внутрішній простір - ОП

Поразки Росії на фронті остаточно перенесуть війну у її внутрішній простір - ОП

Укрінформ
Дві-три поразки Росії на фронті остаточно перенесуть війну у внутрішній простір Російської Федерації і там почнуться перехоплення влади на різних рівнях.

Таку думку висловив радник керівника Офісу Президента Михайло Подоляк в ефірі телемарафону “Єдині новини”, повідомляє Укрінформ.

“Росія йде тим шляхом, по якому має йти історично. Для цього треба пришвидшити тільки процеси по лінії фронту. Дві-три поразки Росії на фронті остаточно перенесуть війну у внутрішній простір Російської Федерації і там почнуться перехоплення влади на різних рівнях”, - сказав Подоляк.

Читайте також: Орбан своїми заявами втоптує репутацію Угорщини в історичний бруд - Подоляк

За його словами, процеси розпаду політичної системи в Росії уже почалися і вони очевидні.

“Але на сьогодні немає консенсусу російських еліт - як вони хочуть особисто зберегти своє фізичне існування, що для цього треба зробити та хто може бути компромісними фігурами для перехоплення влади у достатньо слабкого Путіна”, - зазначив радник керівника ОП.

Він наголосив, що це об'єктивний процес, який буде йти паралельно зі збільшенням тиску України по лінії фронту. Як наслідок, внутрішні процеси “ерозії” будуть пришвидшуватись.

Читайте також: Той самий час, та сама зброя: в ОП прокоментували удар росіян по Кременчуку в річницю атаки на ТРЦ

Подоляк назвав три дії, завдяки яким можуть пришвидшитися ці процеси, - це активні та ефективні дії Збройних сил України, конкретні політичні заяви та дії партнерів і суттєве обмеження будь-якого спілкування й участі Росії у міжнародних інституціях.

Як повідомляв Укрінформ, радник керівника Офісу Президента Михайло Подоляк вважає, що своїми діями засновник ПВК «Вагнер» Євген Пригожин показав російській владі, що монополії на насильство більше немає.

Фото: АА

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-