Зеленський у Японії провів зустріч із Макроном

Зеленський у Японії провів зустріч із Макроном

Фото
Укрінформ
Президент України Володимир Зеленський у межах робочого візиту до Японії провів зустріч із Президентом Французької Республіки Еммануелем Макроном.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє пресслужба Офісу Президента.

“У межах робочого візиту до Японії для участі в саміті країн “Групи семи” Президент України Володимир Зеленський провів зустріч із Президентом Французької Республіки Еммануелем Макроном. Глава держави подякував Франції за важливі рішення щодо військової та гуманітарної підтримки України”, - ідеться в повідомленні.

Зеленський відзначив важливість підтримки Францією коаліції винищувачів та участі країни у тренувальній місії з підготовки українських пілотів.

Президент України наголосив на пріоритетності реалізації української формули миру та залучення до цього процесу якомога більшої кількості країн.

Читайте також: Зеленський запросив прем’єра Індії приєднатися до реалізації формули миру

Він поінформував Президента Франції про свій продуктивний візит на саміт Ліги арабських держав.

Зеленський подякував Макрону за початок виконання домовленостей, досягнутих у межах його візиту до Франції, який відбувся 13 травня, та за продовження оборонної співпраці.

Читайте також: Вступ до ЄС: Зеленський обговорив із Мішелем виконання Україною «домашнього завдання»

Як повідомляв Укрінформ, Президент України Володимир Зеленський зустрівся у рамках візиту до Японії із Прем’єр-міністром Великої Британії Ріші Сунаком.

Фото: ОП

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-