Зеленський зустрівся в Японії з Сунаком

Зеленський зустрівся в Японії з Сунаком

Фото, відео
Укрінформ
Президент України Володимир Зеленський зустрівся у рамках візиту до Японії із Прем’єр-міністром Великої Британії Ріші Сунаком.

Як передає Укрінформ, про це повідомляється на сайті Глави держави.

"У межах робочого візиту до Японії для участі в саміті країн «Групи семи» Президент України Володимир Зеленський провів зустріч із Прем’єр-міністром Великої Британії Ріші Сунаком", - йдеться у повідомленні.

Глава держави подякував Прем’єр-міністру Великої Британії за лідерство Сполученого Королівства у міжнародній коаліції винищувачів.

Читайте також: Зеленський анонсував важливі зустрічі в Японії задля наближення миру

Сторони обговорили подальшу реалізацію домовленостей, досягнутих у межах візиту Президента України до Великої Британії, який відбувся 14 травня.

Зеленський і Сунак обмінялися думками щодо розвитку двосторонніх відносин між Україною та Великою Британією і скоординували позиції напередодні участі Глави Української держави в саміті «Групи семи».

Читайте також: США та Японія запровадили нові санкції проти Росії

Як повідомляв Укрінформ, Президент України Володимир Зеленський особисто буде присутній на зустрічі з лідерами країн «Групи семи» в Хіросімі у неділю, 21 травня, що відбудеться в рамках саміту G7.

Це перша поїздка Зеленського до Японії, країни-господарки саміту G7, від початку війни Росії проти України в лютому минулого року.

В уряді Японії повідомили, що український Президент також планує провести двосторонні переговори з Прем’єр-міністром Японії Фуміо Кішіда.

Фото: ОП

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-