Трамп відмовився називати путіна воєнним злочинцем

Трамп відмовився називати путіна воєнним злочинцем

Укрінформ
Колишній президент США Дональд Трамп не відрікся від своїх висловлювань про те, що вважає путіна «розумною» людиною, та водночас відмовився називати його воєнним злочинцем, заявивши, що це може зашкодити переговорам з росією.

Про це Трамп, який знову балотується на посаду президента, сказав у середу під час дебатів на CNN, передає власний кореспондент Укрінформу.

«Він не безглузда людина. Він дуже розумний, він дуже хитрий», - зазначив Трамп у відповідь на запитання, чи вважає він досі путіна розумною людиною, як казав про це раніше.

Читайте також: Президентські перегони у США: Трамп вкотре заявив, що «завершив би війну в Україні за добу»

При цьому Трамп зауважив, що путін зробив серйозну помилку.

«Його помилка полягала в тому, що він вторгся (в Україну – ред.). Він ніколи не вторгся б, якщо я був би президентом», - зазначив ексглава Білого дому.

У відповідь на запитання ведучої, чи вважає Трамп путіна воєнним злочинцем, він зазначив: «Я думаю, що це не варто зараз виносити на обговорення».

Читайте також: У президенти США висунувся ще один кандидат

Він пояснив свою позицію тим, що зараз треба зосередитися на завершенні війни.

«Якщо ви говоритимете, що він воєнний злочинець, буде набагато важче укласти угоду, щоби владнати цю справу»,- додав Трамп.

У цьому зв’язку він заявив, що звинувачення проти путіна мають обговорюватися пізніше.

Читайте також: Спікер Палати представників США закликав росію піти з України

Як повідомляв Укрінформ, експрезидент США Дональд Трамп заявив, що досяг би миру в Україні за 24 години, посадивши за стіл переговорів президента Зеленського і путіна. Тільки для цього, за словами Трампа, йому потрібні повноваження президента Сполучених Штатів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-