Зеленський виступив перед учасниками Національного молитовного сніданку в США

Зеленський виступив перед учасниками Національного молитовного сніданку в США

Відео
Укрінформ
Українці не допускають зневіри, і завдяки хоробрості наших воїнів і допомозі друзів, у нас є шанс вигнати зло, яке прийшло на нашу землю під російським прапором.

Про це Президент України Володимир Зеленський сказав, звертаючись до учасників Національного молитовного сніданку в США, передає Укрінформ.

“Ми не допускаємо зневіри. Завдяки хоробрості наших воїнів. Завдяки допомозі друзів свободи у світі, лідерам і людям, які допомагають. І у нас є цей шанс! Шанс вигнати зло, яке прийшло на нашу землю під російським прапором», - сказав Зеленський.

Відео: ОП

Він відзначив, що торік на молитовному сніданку пролунали такі слова: «У нас є шанс — шанс затримувати надію та історію». Цього року ми бачимо в конкретних діях, як цей шанс реалізується. «Вже майже рік ми стоїмо проти зла. Ми об'єднані, якими давно не були. І ми сміливі — наші героїчні солдати вже завдавали поразок злу на полі бою. Ми разом стоїмо. І ми з вами повинні зробити все, щоб наступного року – у перший четвер лютого – ми змогли помолитися вже просто з подякою за здобутий порятунок від зла”, - сказав глава Української держави.

Читайте також: Зеленський закликав американський бізнес співпрацювати з Україною вже зараз

Президент України подякував друзям нашої країни.

Цьогоріч у Молитовному сніданку взяли участь Президент США Джозеф Байден, віце-президент США Камала Гарріс, лідери Конгресу, поважні представники штатів, американського суспільства та релігійних спільнот. Також, серед учасників був також король Йорданії Абдалла.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-