Урсула фон дер Ляєн та Ріші Сунак обговорили ситуацію в Україні

Урсула фон дер Ляєн та Ріші Сунак обговорили ситуацію в Україні

Укрінформ
Президент Європейської комісії Урсула фон дер Ляєн та прем’єр-міністр Великої Британії Ріші Сунак під час телефонної розмови у четвер скоординували зусилля з підтримки України та у застосуванні санкцій проти росії.

Як передає Укрінформ, про це фон дер Ляєн повідомила у Твіттері.

«Була щасливою обмінятися поглядами з Ріші Сунаком щодо продовження нашої тісної координації з допомоги для України та санкцій проти росії. Ми також будемо просувати амбітний порядок денний для G7 і G20», – написала президент Єврокомісії.

Вона зауважила, що сторони обговорили також виконання Протоколу щодо Ірландії та Північної Ірландії і наголосили на «важливості працювати разом для пошуку рішень».

За повідомленнями британських ЗМІ, в четвер президент Єврокомісії та керівник уряду Великої Британії провели телефонну розмову, в ході якої обговорили ситуацію в Україні, а також імплементацію угоди щодо виходу Великої Британії з ЄС, зокрема положення Протоколу між сторонами щодо Ірландії та Північної Ірландії. Виконання його протягом вже багатьох місяців є визначальною темою у двосторонніх відносинах між ЄС і Великою Британією.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-