Шмигаль впевнений, що план рф занурити Україну в темряву провалиться

Шмигаль впевнений, що план рф занурити Україну в темряву провалиться

Укрінформ
Прем’єр-міністр Денис Шмигаль заявив, що рішення кремля напасти на Україну було фатальною помилкою, а розрахунок занурити Україну в темряву так само провалиться.

Про це він сказав під час міжнародної конференції «Солідарність з українським народом» у Парижі, повідомляє кореспондент Укрінформу.

«В той момент, коли у кремлі прийняли рішення напасти та знищити Україну, вони припустилися фатальної помилки. Вони прорахувалися. Прорахувалися в усьому. Прорахували щодо моці української армії, щодо хоробрості українського народу, щодо стійкості Української держави та готовності політичного керівництва боротися проти агресора разом зі своїм народом. Я впевнений, що їхній розрахунок занурити нас у темряву так само провалиться», - сказав Шмигаль.

Читайте також: Шмигаль закликав французький уряд долучитись до плану відновлення України

За його словами, останні атаки росії на електроенергетичну систему призвели до пошкодження половини енергетичної інфраструктури України. Це призвело до дестабілізації електромережі та необхідності застосування планових і позапланових відключень електроенергії, а також впливає на всі сектори економіки та соціального життя України.

«Наміри росії занурити Україну у пітьму – це виклик для всього цивілізованого світу. Ми не сумніваємося в тому, що світ та Європа не допустять, аби ці кровожерливі терористичні плани втілилися у життя", - заявив Прем'єр-міністр.

Він додав, що влада та енергетики роблять усе для того, щоб українці були зі світлом та теплом.

Читайте також: росія ніколи не була і не стане для України братньою - Шмигаль

Як повідомляв Укрінформ, з 12 грудня Прем'єр-міністр України Денис Шмигаль, дружина Президента Олена Зеленська та представники уряду перебувають у Франції з робочим візитом.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-