Ткаченко на зустрічі міністрів країн ЄС обговорить санкції проти російських пропагандистів

Ткаченко на зустрічі міністрів країн ЄС обговорить санкції проти російських пропагандистів

Укрінформ
Міністр культури та інформаційної політики України Олександр Ткаченко обговорить на зустрічі міністрів культури країн ЄС питання санкцій щодо російських пропагандистів.

Про це він сказав в ефірі телеканалу FreeДОМ, передає Укрінформ.

«Наступного тижня я на цю тему говоритиму на зустрічі Ради Європи - міністрів культури всього Європейського Союзу. Це питання важливо, щоб порушували не лише ми, а й наші союзники у діалозі з усім іншим світом. Ми також порушуємо питання про криміналізацію статей проти російських пропагандистів. Не просто санкцій проти них, а криміналізація статей», - наголосив міністр.

Ткаченко вважає, що недостатньо просто засудити людей, які розпалюють війну. «Тим, хто закликає безпосередньо до вбивства українців, немає місця ніде у світі. Сьогодні це Україна, а завтра це може бути будь-де», - зазначив він.

«Якщо ми говоримо про Голодомор і геноцид. То вони, по суті, те саме намагаються зробити, коли забороняють експорт українського зерна до країн Африки, тобто це політика буде доти, доки рф не виключать з комунікацій з усім світом», - наголосив Ткаченко.

Читайте також: У Херсоні відбулася найбільша крадіжка культурних цінностей з часів Другої світової – Ткаченко

Як повідомляв Укрінформ, глава МКІП повідомив, що FreeДOM робить смс-розсилку по вежах прифронтових зон.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-