Потрібен «інформаційний Рамштайн» та санкції проти пропагандистських ЗМІ - Ткаченко

Потрібен «інформаційний Рамштайн» та санкції проти пропагандистських ЗМІ - Ткаченко

Укрінформ
Для боротьби з російською агресією треба організувати «інформаційний Рамштайн» та запровадити санкції проти російських пропагандистських ЗМІ.

Про це заявив очільник МКІП Олександр Ткаченко в ефірі телемарафону, передає Укрінформ.

«Переважна більшість цивілізованих країн заборонила мовлення російських пропагандистських телеканалів. Я сподіваюсь, що відбудеться зустріч стосовно напрацьованих нами пропозицій щодо «інформаційного Рамштайну»: запровадження подальших санкцій проти російських ЗМІ, координація наших дій, допомога українським медійникам», - сказав міністр.

Він висловив переконання, що потрібно поширювати мовлення спільного телемарафону для всього світу, розвивати канал Freedom російською мовою, інші інформаційні канали.

«Посилення нашої репрезентативності в усьому світі щодо правдивої інформації зробить свою справу і внесок у нашу перемогу. Наприклад, сьогодні весь світ бачив атаки російських ракет. І що б не говорили російські пропагандисти, ніби Україна сама себе обстрілює, але факти вперта річ. І цю правду треба доносити всьому світові», - підкреслив Ткаченко.

Читайте також: Ткаченко закликав цивілізований світ відмовитися від російської культури та її діячів

Також він наголосив на важливості підтримки культурних об’єктів та їх захисту від ракетних атак.

«Ми попросили ЮНЕСКО і наших багатьох західних партнерів про негайне надання необхідної допомоги культурним об’єктам України - генераторів та інших матеріалів. Наші артисти виступають на передовій перед воїнами, у госпіталях, відбуваються виставки. Важливо, щоб наш культурний фронт працював», - резюмував глава МКІП.

Як повідомлялося, Ткаченко заявив, що нинішніх санкцій проти росії недостатньо, як недостатньо і зброї для оборони України.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-