ЄС готує нові рішення у відповідь на варварську атаку росії - Кулеба

ЄС готує нові рішення у відповідь на варварську атаку росії - Кулеба

Укрінформ
Міністр закордонних справ Дмитро Кулеба після телефонної розмови з главою європейської дипломатії Жозепом Боррелем повідомив, що Європейський Союз після варварських атак рф на Україну готує нові відповідні рішення.

Про це Кулеба поінформував у Твіттері, передає Укрінформ.

«Провів телефонну розмову з високим представником ЄС Жозепом Боррелем, який підтвердив, що Європейський Союз продовжує рішуче підтримувати Україну після варварських атак Росії. Нові відповідні рішення ЄС уже в роботі», - написав очільник МЗС.

Як повідомляв Укрінформ, високий представник ЄС Жозеп Боррель заявив у понеділок, що Європейський Союз засуджує російські атаки проти цивільного населення в Києві й інших містах України та відповість на ці дії кремля подальшим посиленням військової допомоги для України.

Читайте також: Кулеба у розмові з главою МЗС Канади закликав негайно надати Україні системи ППО і ПРО

Міністр закордонних справ Дмитро Кулеба у зв’язку з масованими ракетними обстрілами рф перериває африканське турне і негайно повертається в Україну. Глава української дипломатії уже провів телефонні перемовини з очільником МЗС Туреччини Мевлютом Чавушоглу та Канади Мелані Жолі.

Читайте також: Кулеба – іноземним ЗМІ: Нісенітниці про «провокування» путіна на «відповідь» мають припинитися

російські війська вранці 10 жовтня здійснили ракетні атаки на українські міста. Загалом по території України було випущено 83 ракети. Загинули 11 людей, 64 — зазнали травм.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-