Кулеба – іноземним ЗМІ: Нісенітниці про «провокування» путіна на «відповідь» мають припинитися

Кулеба – іноземним ЗМІ: Нісенітниці про «провокування» путіна на «відповідь» мають припинитися

Укрінформ
Міністр закордонних справ Дмитро Кулеба закликав міжнародні ЗМІ припинити писати, що на ракетний терор проти України кремлівського диктатора «спровокували» вибухи на Кримському мосту, оскільки путін скоював жахливі злочини і до цього.

Про це глава української дипломатії заявив у Твіттері, передає Укрінформ.

«Ні, це не «Кримський міст» «спровокував» путіна на розв’язування ракетного терору. До мосту росія теж постійно завдавала ракетних ударів по Україні. путін у відчаї через поразки на полі бою та використовує ракетний терор, щоб змінити перебіг війни на свою користь», - зазначив Кулеба.

У цьому контексті він заявив, що нісенітниці про «провокування» путіна мають припинитися.

«Йому не потрібно, щоб його щось «провокувало» на вчинення жахливих злочинів. Прошу міжнародні ЗМІ припинити перекладати провину на жертву агресії, припускаючи, що путін «відповідає» або його «провокують», - наголосив очільник МЗС.

Читайте також: ЄС відповість на російські обстріли збільшенням військової допомоги для України - Боррель

Як повідомлялося, у понеділок вранці унаслідок ворожих ракетних обстрілів пролунали вибухи у Києві, Хмельницькому, Львові, Житомирі та Дніпрі, на Тернопільщині та Вінниччині спрацювала ППО, на Миколаївщині збили дві ворожі ракети.

10 жовтня у Шевченківському районі Києва пролунали кілька вибухів. є загиблі і травмовані.

Вранці 8 жовтня на Кримському мосту, що з'єднує росію та тимчасово окупований український Крим, виникла пожежа, горіли цистерни з пальним та було зруйновано частину дорожнього полотна.

Фото: МЗС

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-