Спікерка Пелосі: росія має відчути біль та поразку

Спікерка Пелосі: росія має відчути біль та поразку

Укрінформ
росія має бути переможена та притягнута до відповідальності за всі злочини, що вчинила в Україні, а також відчути справжній біль від покарання.

Про це заявила в п’ятницю на саміті глав парламентів G7 у Берліні спікер Палати представників американського Конгресу Ненсі Пелосі, передає Укрінформ.

«Необхідна значна підтримка (України – ред.) у сфері безпеки, гуманітарна допомога, економічна допомога, а також санкції, санкції, санкції, щоби росія відчувала біль від цього», - наголосила Пелосі.

Читайте також: Пелосі підтвердила свій візит до Вірменії та висловила підтримку Україні

Вона підкреслила, що рф має бути притягнута до відповідальності – «за звірства, які вона чинить проти маленьких дітей, використовує зґвалтування як зброю війни, голод як знаряддя війни та багато чого іншого». Спікер Палати представників США також висловила високу оцінку діям України, яка документує злочини росіян проти людяності.

Читайте також: У Держдепі назвали воєнними злочинами звірства росіян в Ізюмі

«Зрозуміло, що цю війну треба виграти. І ми дякуємо народу України за його відданість демократії, своїй країні. Однак боротьба, яку вони ведуть, спрямована на захист демократії всюди», - наголосила вона.

Читайте також: Стефанчук передав Пелосі список із військовими потребами України

Як повідомляв Укрінформ, від початку повномасштабної війни, розв’язаної рф, українські правоохоронці офіційно зареєстрували майже 50 тисяч злочинів з боку агресора.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-