Шмигаль зустрівся з керівниками фракцій Бундестагу - говорили про ЗАЕС та зброю

Шмигаль зустрівся з керівниками фракцій Бундестагу - говорили про ЗАЕС та зброю

Фото
Укрінформ
Прем’єр-міністр України Денис Шмигаль зустрівся з керівниками фракцій німецького парламенту.

Як передає Укрінформ, про це Шмигаль написав у Телеграмі.

"Україна має рішучу підтримку в Бундестазі. Сьогодні переконався в цьому під час зустрічей з керівниками фракцій німецького парламенту", - зазначив Шмигаль.

Зазначається, що зі співголовою партії «Союз90/Зелені» Рікардою Ланг та очільницею фракції в Бундестазі Бріттою Гассельман Шмигаль обговорив євроінтеграцію України, реалізацію реформ і ситуацію на Запорізькій АЕС. З головою партії ХДС та фракції ХДС/ХСС у Бундестазі Фрідріхом Мерцом - оборонну підтримку й потребу України в озброєнні. Співрозмовники порушили питання економічної ситуації та програм підтримки малого й середнього бізнесу, а також того, як Німеччина може долучитися до їх фінансування.

"На зустрічі з керівником фракції Вільної демократичної партії в Бундестазі Крістіаном Дюрром наголосив на важливості санкційних обмежень проти росії, зокрема зупиненні видачі європейських віз громадянам держави-терориста. Окремо проговорили питання оборонної та фінансової підтримки. Вдячний кожному й кожній у Бундестазі, хто рішучими справами допомагає Україні в цій війні", - підкреслив Прем’єр

Читайте також: Зброя, санкції проти рф та відбудова України: Шмигаль зустрівся з Шольцом

Як повідомляв Укрінформ, 4 вересня Шмигаль провів у Берліні переговори з німецькою стороною щодо розширення поставок зброї, яка вже постачається, а також тієї, яку Україна хотіла б отримати.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-