До фракції «Слуга народу» приєднались двоє народних депутатів

До фракції «Слуга народу» приєднались двоє народних депутатів

Укрінформ
До фракції «Слуга народу» у Верховній раді України приєдналося двоє народних депутатів - Олександр Васюк та Валентина Короленко.

Як передає Укрінформ, про це речниця фракції Юлія Палійчук повідомила у Телеграмі.

"Нагадую, що 27 липня Верховна Рада погодила призначення народного депутата від "Слуги народу" Андрія Костіна на посаду генерального прокурора. Також представниця ВР у Конституційному Суді, народна депутатка від "Слуги народу" Ольга Совгиря обрана суддею Конституційного Суду", - зазначила Палійчук.

Їхні місця в парламенті зайняли наступні за списком кандидати в депутати від "Слуги народу".

Читайте також: фсб намагалася встановити «жучки» у кулуарах Ради

"Сьогодні присягу народного депутата склали Олександр Васюк та Валентина Короленко", - повідомила Палійчук.

Васюк - юрист і громадський діяч, працював у команді "Слуги народу" на президентських і парламентських виборах. Має досвід співпраці з міжнародними організаціями у волонтерських, освітніх та професійних проектах. Протягом останнього часу активно працює над розширенням україно-американських відносин.

Короленко - юристка, фінансистка. Допомагала команді "Слуги народу" на президентських та парламентських виборах. Має три вищі освіти і понад 14 років досвіду державної служби.

Як повідомляв Укрінформ, 12 серпня Центральна виборча комісія зареєструвала народним депутатом Васюка, який пройшов до Верховної Ради за списком партії “Слуга народу”.

20 серпня ЦВК визнала Короленко обраною народним депутатом від партії "Слуга народу".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-