ЦВК зареєструвала Олександра Васюка народним депутатом

ЦВК зареєструвала Олександра Васюка народним депутатом

Укрінформ
Центральна виборча комісія зареєструвала народним депутатом Олександра Васюка, який пройшов до Верховної Ради за списком політичної партії “Слуга народу”.

Як передає Укрінформ, про це інформує пресслужба Секретаріату ЦВК.

“Комісія розглянула заяву і необхідні документи Олександра Васюка та відповідно до законодавства зареєструвала його народним депутатом України, обраним на позачергових виборах народних депутатів України 21 липня 2019 року в загальнодержавному багатомандатному виборчому окрузі від політичної партії “Слуга народу”. Олександр Васюк був включений до виборчого списку цієї партії під №143”, - йдеться в повідомленні.

Зазначається, що раніше ЦВК визнала Артема Михайлюка й Олександра Васюка обраними народними депутатами України на зазначених виборах в загальнодержавному багатомандатному виборчому окрузі замість Андрія Костіна та Ольги Совгирі, які написали заяви про складення ними депутатських повноважень.

Читайте також: Нова суддя КСУ Совгиря склала присягу

Як повідомляв Укрінформ, 27 липня Верховна Рада призначила представницю парламенту в Конституційному Суді, народну депутатку від “Слуги народу” Ольгу Совгирю суддею КС.

28 липня Президент Володимир Зеленський призначив Андрія Костіна генеральним прокурором України.

Фото: Facebook Олександра Васюка

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-