Конкурсна комісія 15 серпня має оголосити нового керівника АРМА

Конкурсна комісія 15 серпня має оголосити нового керівника АРМА

Укрінформ
Конкурсна комісія з відбору голови Нацагентства з питань виявлення, розшуку та управління активами, одержаними від корупційних та інших злочинів (АРМА) має 15 серпня оголосити ім’я людини, яка може обійняти цю посаду.

Про це міністр Кабінету Міністрів Олег Немчінов сказав у щотижневому огляді у сфері реформи державного управління, оприлюдненому на Ютубі, повідомляє кореспондент Укрінформу.

«Хочу наголосити, що на попередньому засіданні комісія взяла додатковий час, і ми очікуємо, що 15 серпня назве прізвище керівника, тобто пропозицію комісії для уряду, щоб призначити керівника агенції із розшуку активів», - сказав Немчінов.

Він зазначив, що нині на депозитних рахунках установи є понад 1 млрд грн. Тимчасовий керівник АРМА працює разом із державними банками над розміщенням цих коштів у вигляді військових облігацій для того, щоб вони не лежали просто, а так працювали на користь України.

Міністр також висловив сподівання, що комісія з відбору керівника Національного антикорупційного бюро збереться 22 серпня. «Маю надію, що це буде установче засідання. Ми готові зробити це раніше, але є логістичні проблеми у наших іноземних партнерів. Ми маємо це враховувати», - сказав урядовець.

Читайте також: В управління АРМА передали майно та активи депутата IV-VIII скликань на 600 мільйонів

Раніше Прем’єр-міністр Денис Шмигаль імені уряду закликав комісію невідкладно зібратися та якнайшвидше розпочати роботу з відбору кандидатів на посаду директора НАБУ.

Як повідомляв Укрінформ, 29 липня мало відбутися засідання конкурсної комісії з відбору голови Національного агентства з питань виявлення, розшуку та управління активами, одержаними від корупційних та інших злочинів, проте його перенесли на 15 серпня. Тоді міністр КМУ пояснив, що комісія потребує більше часу для вивчення матеріалів про кандидатів на цю посаду.

Фото: 24TV.UA

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-