Кислиця про намір рф обговорити «неонацизм» в Україні: Літнє загострення агресивної мімікрії

Кислиця про намір рф обговорити «неонацизм» в Україні: Літнє загострення агресивної мімікрії

Укрінформ
росія скликає неформальну зустріч Радбезу, щоб поговорити про нібито "неонацизм" в Україні.

Про це повідомив у Twitter постійний представник України в ООН Сергій Кислиця, передає Укрінформ.

"Літнє загострення агресивної мімікрії — це коли місія фашистської країни, яка за масштабами руйнувань українських міст перевершила нацистів і фашистів, організовує в Нью-Йорку чергове біснування про "неонацистів". Сім десятків дипломатів-путлерюгендців в місії рф при ООН зігують", - написав він.

Читайте також: Світ заплатить потрійну ціну, якщо не покарає росію зараз — Кислиця

Зокрема, як повідомляють ЗМІ, рашисти вчергове хочуть обговорити історичні постаті Степана Бандери та Романа Шухевича, чиї образи активно використовує російська пропаганда. Також вони вкотре заявляють, що Революція Гідності супроводжувалась "факельною ходою" та загострюють увагу на любові українських бійців до татуювань.

Читайте також: В Офісі генпрокурора підрахували кількість відомих на сьогодні воєнних злочинів рф

Крім того, на думку російських дипломатів, котрих часто підловлювали на поширенні фейків в ООН, українські захисники начебто "імітують методи тортур Третього Рейху".

Як відомо, 24 лютого росія розпочала новий етап восьмирічної війни проти України – повномасштабний наступ. Ворог здійснює масовані обстріли та бомбардування мирних українських міст та сіл. ЗСУ, Сили територіальної оборони та весь український народ ефективно чинить спротив російським військам і завдають їм великих втрат.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-