Сьомий пакет санкцій ЄС має бути настільки відчутним для рф, як шість попередніх – Зеленський

Сьомий пакет санкцій ЄС має бути настільки відчутним для рф, як шість попередніх – Зеленський

Укрінформ
Сьомий пакет антиросійських санкцій Європейського Союзу має бути настільки відчутним для росії, як шість попередніх пакетів разом.

На цьому Президент України Володимир Зеленський наголосив під час спільного брифінгу з прем’єр-міністрами Албанії Еді Рамою та Чорногорії Дрітаном Абазовичем у Києві, повідомляє кореспондент Укрінформу.

«Ми погоджуємося з тим, що ефективною тактичною відповіддю на російську агресію має бути ще більша допомога Україні. Вчасна допомога, що дуже важливо. Це збройна допомога, а також посилення тиску на росію, посилення санкцій проти російської федерації. Сьомий санкційний пакет має бути настільки відчутним для держави-агресора, як шість попередніх пакетів разом. Будемо в це вірити», - наголосив глава Української держави.

Читайте також: Санкції проти росії: НАЗК пропонує додати в список керівників «Туполєва» і ще понад 1,2 тисячі фігурантів

Як повідомлялося, прем‘єр-міністри Республіки Албанія Еді Рама та Чорногорії Дрітан Абазович 15 червня перебувають з робочим візитом у Києві. Вони зустрілися з Президентом України Володимиром Зеленським. Глава уряду Республіки Північна Македонія Димитар Ковачевський долучився до зустрічі у форматі відеозвернення.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-