Сучасна система ППО і договір з безпеки: Зеленський – про свої головні завдання

Сучасна система ППО і договір з безпеки: Зеленський – про свої головні завдання

Відео
Укрінформ
В Україні повинна бути сучасна система ППО і договір з безпеки з надійними країнами.

Про це сказав Президент України Володимир Зеленський під час Всесвітнього економічного форуму у Давосі, відповідаючи на питання, яким він бачить майбутнє своєї держави, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Наша держава дуже багато втрачає сьогодні. Вона дуже дорого сплачує за свободу і за незалежність, за цю боротьбу, народну війну за свободу і незалежність. Попереду перемога. І ми знаємо, що нас в майбутньому чекає переможна держава з об'єднаним народом і владою. І в неї мають бути чіткі пріоритети щодо безпеки, бо з таким сусідом, як рф, може бути будь-що, в тому числі і війна", - зазначив Зеленський.

Саме тому, за його словами, головне завдання в майбутньому - "мати найсучаснішу систему ППО, найсучаснішу систему мультибезпеки, мати договір щодо безпеки з тими країнами, яким ми довіряємо, яких ми вважаємо партнерами, і щоб, безумовно, будь-які спроби агресора щодо вторгнення в Україну припинялися ще до його входу на нашу землю".

Читайте також: Зеленський пропонує створити міжнародну «службу 911» під брендом United 24

"Україна має стати в майбутньому міцною, модною, сучасною технологічно розвиненою країною, яка при цьому в будь-який момент готова буде захистити свою землю", - наголосив Зеленський.

Читайте також: Зеленський закликає світ чинити опір рф, а не чекати застосування нею ядерної зброї

Як повідомлялося, 24 лютого російська федерація розпочала новий етап війни проти України - повномасштабне вторгнення. Російські загарбники обстрілюють та бомбардують мирні міста й села України, катують і вбивають мирне населення. США, ЄС та інші країни ввели та продовжують запроваджувати санкції проти росії.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-