Злочини рф в Україні посилюють бажання цивілізованого світу домогтися програшу путіна – Трюдо

Злочини рф в Україні посилюють бажання цивілізованого світу домогтися програшу путіна – Трюдо

Укрінформ
Звірства, скоєні російською армією в Маріуполі, Бучі та інших українських містах, лише посилюють бажання цивілізованого світу домогтися програшу путіна у війні проти України.

Про це заявив прем'єр-міністр Канади Джастін Трюдо під час спільної пресконференції з Президентом України Володимиром Зеленським у Києві, повідомляє кореспондент Укрінформу.

«Жодне брязкання путіним зброєю не може завадити тому, щоб «Велика сімка» і всі цивілізовані країни стояли поруч з Україною проти незаконного і нерозумного вторгнення в Україну. Всі ті звірства, які були скоєні в Маріуполі, Бучі та інших містах, лише посилюють наше бажання забезпечити те, щоб путін програв цю війну», - наголосив Трюдо.

Читайте також: G7 зобов’язалася підтримувати Україну до її перемоги та відновлення

Він зауважив, що путін дуже сильно прорахувався у тому, наскільки потужно і рішуче український народ боронитиме свою землю, при цьому кремлівський лідер недооцінив не лише рішучість, а й здатність країн усього світу стати поруч з Україною, щоб дати відсіч російській агресії.

«Ми будемо продовжувати діяти так само стільки, скільки це буде потрібно, і там, де потрібно, щоб увесь світ і вся росія зрозуміли, наскільки путін помилився», - запевнив прем’єр-міністр Канади.

Читайте також: Байден і Трюдо обговорили підтримку України та санкції проти рф

Як повідомлялося, Прем'єр-міністр Канади Джастін Трюдо 8 травня перебуває в Україні. До зустрічі з Президентом Володимиром Зеленським він відвідав Ірпінь Київської області.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-