Кулеба закликав європарламентаріїв пришвидшити інтеграцію України до ЄС

Кулеба закликав європарламентаріїв пришвидшити інтеграцію України до ЄС

Укрінформ
Міністр закордонних справ Дмитро Кулеба закликав європейських парламентаріїв пришвидшити інтеграцію України до Євросоюзу.

Про це глава української дипломатії написав у Твіттері, передає Укрінформ.

«Привітав у Києві групу європейських парламентаріїв та закликав їх пришвидшити інтеграцію України до ЄС. Громадськість країн ЄС це підтримує. Час європейським лідерам відкинути страхи та зробити великі кроки заради майбутнього Європи», - зазначив Кулеба.

Він також висловив вдячність міжнародному центру “Глобальні європейські ініціативи” (GLOBSEC) за організацію цього візиту.

Читайте також: Україна вже довела свою відповідність стандартам ЄС - Стефанішина

Як повідомляв Укрінформ, Президент Володимир Зеленський підписав заявку на членство України в Європейському Союзі 28 лютого 2022 року. 8 квітня президент Європейської комісії Урсула фон дер Ляєн під час візиту до України особисто передала йому відповідний опитувальник.

18 квітня Президент передав главі представництва ЄС в Україні Матті Маасікасу заповнену анкету-опитувальник для отримання статусу кандидата на членство в ЄС. Україна розраховує на ухвалення відповідного рішення на засіданні Європейської ради у червні.

Фото: Dmytro Kuleba, Twitter

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-