Зеленський розкритикував Туреччину за підготовку нових туристичних маршрутів для росіян

Зеленський розкритикував Туреччину за підготовку нових туристичних маршрутів для росіян

Укрінформ
Президент Володимир Зеленський вважає подвійними стандартами підготовку Туреччиною нових пропозицій для російського туризму та одночасно підтримку України.

Про це він сказав в інтерв’ю грецькому виданню EPT News, передає Укрінформ.

"Я повинен бути з вами відкритий. Наприклад, у нас є підтримка Туреччини та Греції. Але у нас є питання і щодо Туреччини, і щодо Греції. Це життя, і у кожної держави є свої зацікавленості та інтереси... російський туризм привозив до Греції багато грошей, довгі, довгі роки. Ми вважаємо, що вони заробляють на крові, а потім ці гроші везуть. Така сама ситуація і в Туреччині. Туреччина виступає як посередник і підтримує Україну важливими кроками. А з іншого боку ми бачимо, як паралельно готує декілька туристичних шляхів спеціально для російського туризму", - сказав Зеленський.

За його словами, щоб мати дружні відносини, про це потрібно говорити. Президент зазначив, що так не можна діяти, бо це є подвійними стандартами.

"Це не зовсім справедливо, і тому я звертаю увагу Туреччини саме на такі процеси. Потрібно обирати", - додав Зеленський.

Читайте також: Єрмак зустрівся з головним радником Ердогана – говорили про гарантії безпеки

Як повідомлялося, цього тижня планується ще одна розмова президентів Туреччини та росії, в ході якої, зокрема, йтиметься про проведення зустрічі на рівні глав України та рф на території Туреччини - в Стамбулі чи Анкарі.

Фото: ОП

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-