Єрмак зустрівся з головним радником Ердогана – говорили про гарантії безпеки

Єрмак зустрівся з головним радником Ердогана – говорили про гарантії безпеки

Укрінформ
Керівник Офісу Президента Андрій Єрмак обговорив із речником, заступником генерального секретаря Адміністрації Президента, головним радником Президента Турецької Республіки Ібрагімом Калином розбудову системи дієвих гарантій безпеки для України.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє пресслужба глави держави.

Під час зустрічі Єрмак поінформував турецького колегу про ситуацію на фронті та героїчний опір українського народу агресору. Окремо керівник ОП повідомив про вкрай складну ситуацію в Маріуполі.

Читайте також: Ердоган знову запропонував путіну зустріч із Зеленським у Стамбулі

В ОП зазначають, що співрозмовники обговорили широке коло питань двосторонньої співпраці. «Особливу увагу було приділено розбудові системи дієвих міжнародних гарантій безпеки для нашої держави. Україна зацікавлена в тому, щоб Туреччина була однією з її сторін», - сказано в повідомленні.

Читайте також: Мінреінтеграції спільно з Меджлісом та партнерами з Туреччини передали гумдопомогу Ірпеню

Як повідомляв Укрінформ, 26 квітня Президент Туреччини Реджеп Тайїп Ердоган провів телефонну розмову з президентом рф володимиром путіним, під час якої наголосив на важливості припинення вогню, ефективного функціонування гуманітарних коридорів, безпечної евакуації та запропонував провести зустріч президентів України та рф у Стамбулі.

Фото: ОП

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-