Мінреінтеграції спільно з Меджлісом та партнерами з Туреччини передали гумдопомогу Ірпеню

Мінреінтеграції спільно з Меджлісом та партнерами з Туреччини передали гумдопомогу Ірпеню

Фото
Укрінформ
Разом з продуктовими наборами для мешканців Ірпеня, також було передано 100 зручних рюкзаків від МЧС Туреччини з найбільш корисним: аптечкою, радіоприймачем, дощовиком. 

Міністерство з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій, яке представляв заступник міністра Снавер Сейтхалілєв, спільно з головою Меджлісу кримськотатарського народу Рефатом Чубаровим та партнерами з Туреччини доставили гуманітарну допомогу мешканцям Ірпеня.

Про це повідомляє Укрінформ із посилання на сайт Мінреінтеграції.

«Ми переконані, що ця допомога, яку ми змогли зібрати спільними зусиллями, буде корисною для міста. Найголовніше – ми всі разом у складні часи показуємо свою єдність і підтримуємо один одного. Разом рухаємося до перемоги й сподіваємося, що місто буде відновлене якнайшвидше», - зазначив Сейтхалілєв.

До Ірпеня прибуло 100 продуктових наборів з макаронними виробами, сухофруктами, оливками, маслом та іншими продуктами. Також було передано 100 зручних рюкзаків від МЧС Туреччини з найбільш корисним: аптечкою, радіоприймачем, дощовиком. А для найменших мешканців громади Мінреінтеграції передало тираж навчальних книг у вигляді коміксу «Мінна безпека не без Пека» та розмальовки.

Нині звільнене від окупантів місто оживає, до нього повернулося близько 15 тисяч громадян. Починається активна відбудова. Вже планується робота над відновленням зруйнованих садочків та шкіл.

Гуманітарну допомогу передали меру міста Олександру Маркушину, далі міськрада розподілить її тим, хто найбільше потребує.

Допомога зібрана та організована Мінреінтеграції спільно з представниками Координаційного центру Меджлісу у м. Львів, Фондом національного добробуту Криму та Фондом FK Україна, партнером яких є організація AFAD (її діяльність координується Міністерством внутрішніх справ Туреччини).

Читайте також: Генеральний секретар ООН відвідав Бородянку

З 24 лютого триває масштабне російське вторгнення в Україну. Агресор обстрілює та руйнує ключові об'єкти інфраструктури, житлові квартали українських міст і сіл.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-