Потураєв пояснив, чому законопроєкт про медіа доведеться переписувати

Потураєв пояснив, чому законопроєкт про медіа доведеться переписувати

Укрінформ
Після перемоги України у війні з російською федерацією законопроєкт «Про медіа» доведеться переписувати.

Про це голова Комітету Верховної Ради з питань гуманітарної та інформаційної політики Микита Потураєв заявив у інтерв’ю Укрінформу.

«Його точно треба буде переписувати. Розділ, присвячений російській агресії, має бути оновлений з урахуванням того, що ми визнали російську федерацію державою-терористом, з урахуванням того, що з’явилася неонацистська символіка, з урахуванням воєнних злочинів, з урахуванням актів геноциду. Це все має бути переглянуто. Повернемося до цього питання після перемоги», - зазначив керівник профільного комітету.

Читайте також: «Розбивають вщент всю дезу рф»: у чому унікальність марафону єдиних теленовин

24 лютого росія розпочала новий етап восьмирічної війни проти України – повномасштабний наступ. Ворог здійснює масовані обстріли та бомбардування мирних українських міст та сіл. ЗСУ, Сили територіальної оборони та весь український народ ефективно чинять спротив російським військам і завдають їм великих втрат.

Читайте також: У Списку вдячності Нацради вже 85 медійних організацій та мовників світу

У липні 2020 року в парламенті зареєстрували доопрацьований законопроєкт про медіа. Однак через хвилю критики та відсутність цілковитої підтримки його не виносили на голосування.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-