«Розбивають вщент всю дезу рф»: у чому унікальність марафону єдиних теленовин

«Розбивають вщент всю дезу рф»: у чому унікальність марафону єдиних теленовин

Укрінформ
Український марафон єдиних новин – безпрецедентний проєкт, який унікальний для всього світу. 

Як передає Укрінформ, про це повідомив міністр культури та інформаційної політики Олександр Ткаченко в Телеграмі.

«Український марафон єдиних новин – безпрецедентний проєкт. Унікальний для всього світу. Дякую Президентові Володимиру Зеленському за те, що у ці непрості часи знайшов час та мав відвертий діалог із журналістами Марафону єдиних новин. Відповів на всі питання і ще більше зарядив інформаційний фронт на віру в Перемогу! Журналісти одразу після повномасштабного вторгнення розпочали руйнувати пропаганду від кремля. Розбивають вщент всю їхню дезу. Адже вони готувалися до цього вісім років! Тож тепер - 24/7 інформують українців, підіймають їх бойовий дух, виступають надійним тилом для народу. Для української нації», - написав Ткаченко.

За його словами, після перемоги переосмислюватимуться багато процесів, це стосується і закону про медіа, і боротьби з пропагандистськими російськими каналами, і необхідності держзамовлення для телеканалів та взаємодії з владою.

«У найближчій перспективі – зустріч із більш розширеним колом українських журналістів. Адже ми всі разом працюємо на спільну справу. Із величезною вдячністю до всіх, хто працює в ЗМІ!», - додав міністр.

Як повідомлялося, благодійний телемарафон-концерт Save Ukraine у неділю, 27 березня, транслюватимуть понад 20 країн.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-