У Списку вдячності Нацради вже 85 медійних організацій та мовників світу

У Списку вдячності Нацради вже 85 медійних організацій та мовників світу

Укрінформ
На 15 імен збільшився Список вдячності Національної Ради України за попередній тиждень.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє пресслужба Національної ради з питань телебачення і радіомовлення.

"У ньому вперше з’явилися медіаактори з Угорщини і значно розширився перелік медіаспільнот із Чехії. Саме компаній і організацій із Чеської Республіки поки у цьому списку найбільше – 13 імен", - йдеться у повідомленні.

Також багато медіаспільнот, які розвивають свої ініціативи для допомоги Україні, в Польщі їх – вісім.

"Національна рада щиро дякує усім медіадрузям України за підтримку її громадян і мовників у складний воєнний час і сподівається, що співпраця і дружба ставатимуть міцнішими і ще більш плідними", - йдеться у повідомленні.

Читайте також: Нацрада запускає проєкт Мedia Heart of Ukraine - історії про інформаційний спротив

Серед нових прикладів: в Угорщині провайдер Telecom розпочав трансляцію в кабельних мережах телеканалів «Україна 24» і «1+1 International».

У Чехії компанія Samsung запустила два додатки з телевізійним контентом для глядачів з України на своїх смарт-телевізорах, призначених для чеського ринку.

Радіопередавальний і телевізійний центр Литовської Республіки передав державному Концерну радіомовлення, радіозв’язку та телебачення 10 FM-радіопередавачів і 9 цифрових телевізійних передавачів для відновлення трансляції українських мовників.

Як повідомляв Укрінформ, Національна рада з питань телебачення і радіомовлення сформувала Список вдячності світовим медіа, що протистоять російській пропаганді.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-