Нацрада запускає проєкт Мedia Heart of Ukraine - історії про інформаційний спротив

Нацрада запускає проєкт Мedia Heart of Ukraine - історії про інформаційний спротив

Укрінформ
Національна рада з питань телебачення і радіомовлення розпочинає проєкт Мedia Heart of Ukraine – про мужність і героїзм українських медійників.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє пресслужба медіарегулятора.

«Росіяни обстрілюють телевізійні вежі, знищують офіси, трощать апаратуру, викрадають і вбивають українських медійників. Наші інформаційні бійці, ризикуючи життям, до останнього забезпечують українське мовлення на окупованих територіях, виходять в ефір у надскладних ситуаціях. Злочини рашистів маємо зібрати для трибуналу над російськими окупантами. А про кожну історію українського медійного спротиву має дізнатися світ і допомогти відбудувати знищене», - ідеться в повідомленні.

Як зазначається, планується розповісти про медійників, телерадіоорганізації, провайдерів із Бучі, Маріуполя, Бердянська, Тростянця, Харкова, Мелітополя, Херсона, Чернігова, Сум, інших міст, де українські мовники мужньо боронять український інформаційний фронт.

Перша історія – про бучанський телеканал «Погляд» і провайдера «Best».

Читайте також: Від сили спротиву в усіх його формах прямо залежить майбутнє України - Зеленський

24 лютого, президент рф путін оголосив про початок масштабного вторгнення в Україну, російські війська обстрілюють та знищують об'єкти інфраструктури, проводять масовані обстріли житлових районів українських міст і селищ із використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню та балістичних ракет.

У країні запроваджено воєнний стан і оголошено загальну мобілізацію.

Україна направила позов проти російської федерації до Міжнародного суду ООН у Гаазі.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-