В ОП закликають не використовувати російських спікерів як ньюзмейкерів

В ОП закликають не використовувати російських спікерів як ньюзмейкерів

Укрінформ
росіяни занадто часто використовують публічні заяви лише як елемент обов'язкового тиску.

 Про це заявив радник керівника Офісу Президента Михайло Подоляк у коментарі ЗМІ щодо нібито переданого російською стороною проєкту мирної угоди, передає Укрінформ.

"Мені здається, не слід використовувати тих чи інших російських спікерів як ньюзмейкерів. Набагато краще спиратися лише на офіційні повідомлення української сторони. Тому що росіяни надто часто використовують публічні заяви лише як елемент обов'язкового тиску. Навіщо їм підігрувати?", - зазначив Подоляк.

За його словами, щодо переговорного процесу Україна ще в рамках стамбульського раунду передала стороні опонентів свої пропозиції щодо формульних рішень. У тому числі щодо гарантій безпеки як забезпечення подальших не нападів на Україну.

Читайте також: В ОП вважають, що рф хоче позбутися «перспективних» суб'єктів типу Медведчука

"російська сторона вивчила пропозиції та висловила свої зустрічні позиції. Далі - наша черга вивчати, порівнювати, робити висновки. У тому числі політико-юридичного характеру", - наголосив Подоляк.

Як повідомлялося, 20 квітня прессекретар президента росії дмитро пєсков повідомив журналістам, що українській стороні в рамках переговорного процесу передано проєкт документа, москва чекає на реакцію Києва.

Фото: RFE/RL

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-