Президент обіцяє перегляд підходу до організації безпеки громадян після війни

Президент обіцяє перегляд підходу до організації безпеки громадян після війни

Укрінформ
Після завершення повномасштабної російсько-української війни буде переглянутий підхід до організації безпеки громадян.

Про це Президент України Володимир Зеленський розповів в інтерв’ю індійському ЗМІ Republic Media Network, повідомляє кореспондент Укрінформу.

«Ми захищаємо свободу і демократію… Ці цінності ... є всередині кожного з нас. Вони всі обов’язково залишаться. Наше ліберальне ставлення до суспільства і ліберальне ставлення до людей, партнерів, країн, які нас підтримують, усе це залишиться. Але з точки зору безпеки у нас буде великий перегляд безпеки у всьому», - зазначив глава Української держави.

Читайте також: Зеленський: Якщо світ хоче, щоб війна закінчилась, треба дуже швидко надати нам важку зброю

Він уточнив, що йдеться, зокрема, про убезпечення вулиць, будинків, закладів культури, спортивних майданчиків. Окрім цього, Зеленський розповів, що постійно відбуватиметься навчання населення.

«Так вийшло. У нас такі сусіди. Наше населення буде розуміти, як воювати. У них у всіх будуть такі спеціальні знання. Ми будемо робити все для цього, щоб наші люди не боялися тієї чи іншої ситуації», - додав Президент.

Читайте також: російські війська використовували жителів на Київщині як «живий щит» – BBC

24 лютого президент рф путін оголосив про початок повномасштабного вторгнення в Україну. Війська рф обстрілюють і руйнують ключові об'єкти інфраструктури, проводять масовані обстріли житлових районів українських міст і сіл з використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню, балістичних ракет, авіабомб.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-