Україну цього тижня відвідають глави МЗС Італії, Британії та маршалок Сенату Польщі

Україну цього тижня відвідають глави МЗС Італії, Британії та маршалок Сенату Польщі

Укрінформ
Протягом цього тижня Україну відвідують з візитами глави МЗС Італії і Великої Британії Луїджі Ді Майо і Ліз Трасс та маршалок Сенату Польщі Томаш Ґродзький.

Відповідну інформацію Міністерство закордонних справ України оприлюднило у Фейсбуці, передає Укрінформ.

Відповідно до графіка, у середу, 16 лютого, Україну відвідає міністр закордонних справ та міжнародного співробітництва Італії Луїджі Ді Майо, 17-18 лютого – маршалок Сенату Польщі Томаш Ґродзький.

17-18 лютого в Україні з візитом також перебуватиме державна секретарка у закордонних справах і у справах співдружності націй та розвитку Великої Британії Ліз Трасс.

«Київ перетворився на центр тяжіння міжнародної політики. Цього тижня ми продовжуємо приймати іноземних гостей. Це важливий елемент нашої стратегії стримування Росії від подальшого загострення ситуації. Вдячний нашим партнерам за підтримку України в цей напружений час», - цитує міністерство главу української дипломатії Дмитра Кулебу.

Читайте також: Наступного тижня дипломатичний темп лише наростатиме - ОП

Як повідомлялося, у понеділок Федеративний канцлер Німеччини Олаф Шольц перебуває з візитом в Україні, після чого, на 15 лютого, запланований його візит до Москви.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-