Кулеба закликав не сприймати буквально слова Макрона про «вирішальні найближчі дні»

Кулеба закликав не сприймати буквально слова Макрона про «вирішальні найближчі дні»

Укрінформ
Міністр закордонних справ Дмитро Кулеба закликав не сприймати буквально слова президента Франції Еммануеля Макрона про те, що найближчі дні можуть бути вирішальними у контексті напруги між Росією і Заходом.

Про це Кулеба заявив на пресконференції в Укрінформі у відповідь на запитання кореспондента агентства.

«Що стосується фрази Еммануеля Макрона про "критичність найближчих днів" - він як досвідчений політик, безумовно, має свої відчуття ситуації після розмови з президентом Путіним і президентом Зеленським. Але зараз не треба категорично прив’язуватися до якихось календарних речей – годин, днів, тижнів, місяців. Треба планово працювати. Нам, нагадаю, обіцяли війну до кінця грудня, потім до середини січня, потім до кінця січня. Потім на початку лютого – ми все ще, слава Богу, перебуваємо в дипломатичному процесі», - сказав Кулеба.

Читайте також: Макрон не порушував у Києві питання позаблоковості України – Кулеба

Як повідомлялося, президент Франції Емануель Макрон після переговорів із російським президентом Володимиром Путіним заявив, що найближчими днями проведе з партнерами в ЄС та США консультації з приводу можливих «точок», де сходяться позиції Росії і Заходу, і що «найближчі дні будуть вирішальними».

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-