Кулеба та глава МЗС Іспанії обговорили підготовку до саміту НАТО в Мадриді

Кулеба та глава МЗС Іспанії обговорили підготовку до саміту НАТО в Мадриді

Укрінформ
Міністри закордонних справ України Дмитро Кулеба та Іспанії Хосе Мануель Альбарес Буено обговорили посилення обороноздатності України на тлі російської ескалації та підготовку до саміту НАТО в Мадриді у червні цього року.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє пресслужба МЗС за підсумками перемовин міністрів у Києві.

Зазначається, що глава української дипломатії детально поінформував свого іспанського колегу щодо безпекової ситуації поблизу державного кордону та на тимчасово окупованих територіях України.

«Міністри приділили окрему увагу зміцненню безпекового сектору України, посилення її обороноздатності. Вони обговорили кроки задля просування європейської та євроатлантичної інтеграції України, підготовку до саміту НАТО в Мадриді у червні цього року», - йдеться у повідомленні.

Читайте також: Іспанія підтримає санкції проти Росії у разі нової атаки на Україну – глава МЗС

Глави МЗС також домовилися про проведення політичних консультацій міністерств закордонних справ і чергового засідання спільної міжурядової комісії з торговельно-економічного співробітництва.

Читайте також: Зараз є шанс врегулювати кризу дипломатичним шляхом – Кулеба

Як повідомляв Укрінформ, міністр закордонних справ, ЄС і співробітництва Іспанії Хосе Мануель Альбарес Буено вперше відвідує Україну з візитом.

Фото: José Manuel Albares, Twitter 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-