Білий дім проведе два секретних брифінги щодо ситуації в Україні

Білий дім проведе два секретних брифінги щодо ситуації в Україні

Укрінформ
Адміністрація президента США проведе у вівторок два секретних брифінги для помічників керівництва Конгресу та співробітників комітетів щодо відносин з Росією та Україною.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє CNN з посиланням на співробітника Білого дому.

Лідер більшості в Сенаті Чак Шумер і спікер Палати представників Ненсі Пелосі також попросили ознайомити з ситуацією всіх конгресменів та сенаторів наступного тижня.

Офіційний представник Білого дому повідомив, що адміністрація працює над підготовкою брифінгів для всіх членів Палати Представників і Сенату «в найближчі дні».

Представники адміністрації мають розповісти про десятки зустрічей, що відбулися з цього питання в останні дні, зокрема за участю держсекретаря Ентоні Блінкена та його заступниці Венді Шерман.

Читайте також: США розглядають військові заходи проти РФ у разі вторгнення до України

Як повідомлялося, президент США Джо Байден обговорив в понеділок з лідерами союзних країн у Європі нарощування Росією військ на кордоні України. Йшлося, зокрема, дипломатичні зусилля щодо запобігання вторгненню та підготовку санкцій проти Москви в разі вторгнення, а також посилення безпеки на східному фланзі НАТО.

Фото: Official White House

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-