Шмигаль презентував оновлену програму Кабміну – що вона передбачає

Шмигаль презентував оновлену програму Кабміну – що вона передбачає

Укрінформ
Прем’єр-міністр Денис Шмигаль на виїзному засіданні фракції партії «Слуга народу» презентував оновлену Програму діяльності уряду.

Про це повідомляє Урядовий портал, передає Укрінформ.

За словами очільника уряду, до Програми увійшли спільні напрацювання урядовців, парламентаріїв і представників Офісу Президента, а також понад 500 залучених експертів.

«Документ включає найкращі світові практики організації роботи всієї влади. Програма складається з трьох груп національних пріоритетів: громадяни, держава, економіка. Далі йдуть 12 національних пріоритетів, які містять 97 завдань та понад 2000 заходів», — підкреслив Прем’єр-міністр.

Читайте також: Арахамія пропонує змінити регламент Ради

Він наголосив, що метою Програми є, зокрема, сервіс для громадян, прогнозовані джерела фінансування, досягнення очікуваних результатів, контроль за виконанням.

Глава уряду також зауважив, що зміниться підхід до реалізації Програми. Він передбачатиме якісне наповнення документа завдяки залученню експертів, аналітиків, бізнесу та громадськості, а також використання ІТ-інструментів, необхідних для ефективного її виконання.

«В ІТ-інструмент уже внесені всі завдання, що стоять перед Кабінетом Міністрів та міністерствами, сотні показників та таймлайнів, що дозволять у режимі реального часу розуміти, як досягаються результати», — зауважив Шмигаль.

Читайте також: Ухвалювати програму дій уряду на рік не зовсім логічно – Разумков

Як повідомлялося, парламентська фракція партії «Слуга народу» проводить виїзне засідання у Трускавці 1-2 жовтня.

У заході планують узяти участь Президент Володимир Зеленський та представники Офісу Президента, члени Кабінету Міністрів, голова Служби безпеки України Іван Баканов, Генеральний прокурор Ірина Венедіктова, директор Національного антикорупційного бюро Артем Ситник та інші.

Керівник фракції Давид Арахамія повідомив журналістам, що 2 жовтня на засіданні фракції в Трускавці обговорять кадрові зміни в Кабінеті Міністрів.

Фото: Урядовий портал

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-