Арахамія відкрив засідання фракції «Слуга народу» в Трускавці

Арахамія відкрив засідання фракції «Слуга народу» в Трускавці

Укрінформ
Голова фракції "Слуга народу" у Верховній Раді розпочав виїзне засідання фракції у Трускавці.

Про це у Телеграмі поінформувала речниця фракції Юлія Палійчук, передає Укрінформ.

"Давид Арахамія розпочав засідання "Великої фракції", – написала вона.

У пресслужбі "Слуги народу" повідомили, що під час засідання народні депутати мають намір «розробити порядок денний реформ на 2023 рік».

"Хочу привітати всіх, хто тут зібрався. Через кілька місяців буде екватор – ми "проїхали" половину шляху нашої каденції. Зараз важливо проаналізувати, як ми "їхали", куди "приїхали" на даний момент і з якою швидкістю будемо "їхати" далі, з якими результатами "приїдемо" до наступних виборів", – сказав Арахамія.

Читайте також: Арахамія пояснив, чому «слуги» не запросили Разумкова у Трускавець

У пресслужбі політсили також повідомили, що на засіданні присутні народні депутати, представники Кабінету Міністрів та Офісу Президента. Зокрема, у п’ятницю доповіді презентують перший заступник Голови Верховної Ради Руслан Стефанчук, Прем’єр-міністр Денис Шмигаль та радник керівника Офісу Президента Тимофій Милованов. Окрім цього, зазначається, що до роботи приєднається Президент України Володимир Зеленський.

Як повідомляв Укрінформ, виїзне засідання фракції «Слуги народу» проходитиме два дні у готелі Rixos-Prykarpattya.

У засіданні фракції, окрім Володимира Зеленського, представників Офісу Президента й урядовців, також візьмуть участь голова СБУ Іван Баканов, генеральний прокурор Ірина Венедіктова, директор Національного антикорупційного бюро Артем Ситник та інші.

Читайте також: «Слуги народу» не оформлювали поїздку в Трускавець як офіційне відрядження – Верещук

На території готелю працює медіацентр, де проводитимуться брифінги керівництва, представників партії, фракції, а також запрошених гостей. До висвітлення заходів допускають представників медіа, акредитованих у пресцентрі "Слуги народу". Обов’язковою умовою участі є сертифікат вакцинації або ПЛР-тест, зроблений не раніше, ніж за 72 години.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-