Арахамія пояснив, чому «слуги» не запросили Разумкова у Трускавець

Арахамія пояснив, чому «слуги» не запросили Разумкова у Трускавець

Укрінформ
Голову Верховної Ради Дмитра Разумкова наразі не запрошували на велике виїзне засідання парламентської фракції "Слуга народу" в Трускавці, оскільки він не є членом фракції.

Як повідомляє кореспондент Укрінформу, про це сказав голова фракції "СН" Давид Арахамія в ефірі телеканалу "Україна 24".

"На даний момент ні, поки що. Але це може змінитися. Поки ми не відправляли запрошення. Але ми зараз ще не до кінця "добили" формат. Він же не член нашої фракції, він позафракційний депутат. Поки ми робимо внутрішньофракційний захід. Ось нині обговорюємо запрошених гостей ", - відповів Арахамія на запитання, чи запросили спікера на виїзне засідання фракції.

Читайте також: Разумков не пов’язує замах на Шефіра із боротьбою проти олігархів

Водночас політик зазначив, що перший заступник голови парламенту Руслан Стефанчук запрошений на виїзне засідання, оскільки є куратором так званого проекту "трійки".

"Тут все зрозуміло. Стефанчук - менеджер проекту, так звані "трійки". Коли ми розробляли законодавчі ініціативи - глава профільного комітету, міністр профільний і заступник глави Офісу Президента за цим напрямом (працюють, - ред.). І Стефанчук курирує. На "трійки" у нас відведено кілька годин - презентації, обговорення цієї програми і так далі ", - пояснив Арахамія.

Читайте також: Раді не вдалося відсторонити Стефанчука від ведення засідання

Як повідомляв Укрінформ, парламентська фракція партії «Слуга народу» проведе виїзне засідання фракції в Трускавці 1-2 жовтня. Захід проходитиме в готелі Rixos-Prykarpattya. На території працюватиме медіацентр, де будуть проводитися брифінги керівництва, представників партії, фракції, а також запрошених гостей.

Раніше голова партії, перший заступник глави фракції «Слуга народу» Олександр Корнієнко заявляв, що парламентарії на виїзному засіданні разом з Президентом, членами уряду і керівниками силових відомств обговорять стратегічні питання розвитку країни.

Читайте також: Разумков: У мене немає світоглядних розбіжностей із колегами

Як повідомлялося, в деяких ЗМІ кілька місяців поширюється інформація, що незабаром нібито планується заміна Голови Верховної Ради.

Сам Дмитро Разумков заявив, що піде з посади, якщо так вирішить парламент, але підкреслив, що "йти на угоду з совістю точно не буде".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-