Разумков: Якщо Верховна Рада прийме рішення відправити мене у відставку - піду

Разумков: Якщо Верховна Рада прийме рішення відправити мене у відставку - піду

Укрінформ
Голова Верховної Ради Дмитро Разумков заявив, що піде з посади, якщо так вирішить парламент, але підкреслив, що йти на угоду з совістю точно не буде.

Як передає Укрінформ, про це спікер заявив в ефірі програми «Свобода слова Савіка Шустера» на телеканалі «Україна».

«Я за місце не тримаюся, я про це говорив. Жодне місце не варто того, з чим ти йшов до людей, не варто тих принципів, з якими ти йшов, і не варто совісті. Чесно. Тому буду стояти на тих позиціях, які у мене є, міняти їх не буду. Про це говорив неодноразово. Якщо ми говоримо про посаду спікера - прийме рішення Верховна Рада відправити мене у відставку - піду. Але йти на угоду з совістю я точно не буду», - підкреслив Разумков.

Читайте також: Разумков каже, що через процедуру ухвалення закон про олігархів можуть заблокувати

Глава парламенту зазначив, що парламентарії до нього поки не зверталися з проханням надати підписні листи для збору підписів за його відкликання з посади.

«Поки звернень до мене за підписними листами не було. Я сподіваюся, що я роботу свою добре роблю. Я розумію, що комусь хочеться, напевно, щоб в кріслі був хтось інший. Я не готовий відповісти. Поки до мене не зверталися. А там подивимося. Прийдуть - видам підписні в той же день», - сказав Разумков.

Читайте також: «Слуга народу» наразі не ініціюватиме відставку Разумкова — Корнієнко

Як повідомлялося, в деяких ЗМІ вже кілька місяців поширюється інформація, що незабаром нібито планується заміна Голови Верховної Ради.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-