«Слуга народу» наразі не ініціюватиме відставку Разумкова — Корнієнко

«Слуга народу» наразі не ініціюватиме відставку Разумкова — Корнієнко

Укрінформ
Народні депутати від парламентської фракції “Слуга народу” наразі не ініціюють процедуру відкликання Дмитра Разумкова з посади Голови Верховної Ради.

Про це голова партії “Слуга народу”, перший заступник голови парламентської фракції Олександр Корнієнко повідомив на брифінгу після засідання Погоджувальної ради, повідомляє кореспондент Укрінформу.

“Є процедура відкликання Голови Верховної Ради. Вона досить чітко виписана. Я думаю, що в той момент, коли депутати захочуть таке ініціювати, вони це ініціюють. Наразі у нас немає ні ініціаторів такої процедури, ні підписних листів”, - зазначив Корнієнко.

Читайте також: Разумков пропонує новий формат для Погоджувальної ради

За його словами, неетично обговорювати питання відкликання людини з посади, коли вона перебуває на лікарняному. Корнієнко також зауважив, що, оскільки Разумкова на посаду спікера висунула “Слуга народу”, перед його імовірним відкликанням має відбутися розмова із представниками політичної сили.

Як повідомлялося, у деяких ЗМІ кілька місяців поспіль поширюється інформація, що незабаром нібито планується заміна Голови Верховної Ради. Водночас Дмитро Разумков заявив, що не триматиметься за посаду, якщо народні депутати ініціюють його відкликання з посади Голови Верховної Ради.

Читайте також: Разумков прокоментував інформацію про підкуп депутатів, які голосують за відставки у ВР

Голова Верховної Ради Дмитро Разумков продовжує перебувати на самоізоляції через захворювання на COVID-19.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-